Företaget

Leveranssäkerhet och kvalitet i alla led

Vi är ett legotillverkande företag med lång tradition av automatsvarvning Ø 5-65 mm i de flesta förekommande material. Företaget är beläget i Gnosjö med den berömda andan med samma namn.

Redan 1943 lämnade de första detaljerna företaget för leverans till kund. Idag är vi ett 20-tal anställda som tillsammans utgör en bred samlad kompetens med en gemensam strävan, att alltid leverera en produkt som överträffar kundens förväntningar. Därmed kan vi skapa goda relationer och ett långsiktigt, ömsesidigt förtroende.

VÅR KOMPLETTA MASKINPARK

Omfattar ett 40-tal olika maskiner, såsom enspindliga Traub och Index 5-60 mm, sexspindliga indexautomater runt 6-25 mm, CNC-styrda Miyano, Citizen, Ergomat, Gildemeister och Index 5-65 mm. Maskinparken förnyas hela tiden för att effektivisera och nå vår strävan att vara ett spjutspetsföretag inom automatsvarvning.

foretaget_1_effektiv

AVFETTNING OCH RENGÖRING

Detaljerna utförs i en toppmodern lågaromatanläggning. Tvättvätskan håller endast 55°C och torkas i vakuum. Detta innebär låg energiförbrukning och möjlighet att handskas med detaljerna omgående etc. Godset blir mycket rent, spånfritt och torrt. Lackering, yt- och värmebehandling kan göras direkt utan någon förbehandling.

foretaget_2_rent

MONTERING

i vår efterbearbetningsavdelning utför vi specialoperationer bl a montering, borrning, gängning och gradning. Vi har kompetens att utföra de flesta förekommande bearbetningar som krävs. Välkommen att kontakta oss.

foretaget_3_klart